Головна » Архів матеріалів

23 березня 2017 року в приміщенні районного будинку культури відбувся районний фестиваль дитячої творчості серед учасників навчально-виховних закладів району на тему «Дитинства веселковий світ».

Учасниками святкового дійства стали вихованці Ратнівського дитячого яслі-садка №1, Центру дитячої та юнацької творчості, школярі НВК сіл Велимче, Заліси, Броди, .Замшани, Тур, Здомишель, Видраниця, Кортеліси та смт Заболоття, ЗОШ села Піски-Річицькі, ЗОШ №2 та НВК №1-гімназії смт Ратне, педагогічні працівники сіл Межисить, Кортеліси.

... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: cdytratne | Дата: 22.04.2018

7 березня 2017 року відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Центром дитячої та юнацької творчості було проведено районний фестиваль хореографічного мистецтва «У вихорі танцю».

Фестиваль проводився з метою виявлення і підтримки творчих здібностей учнівської молоді, зростання виконавської майстерності учнівських колективів, формування естетичної культури дітей, розвитку хореографічного мистецтв. 24 хореографічні колективи змагались у номінаціях народного, сучасного та спор ... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: cdytratne | Дата: 22.04.2018

З метою виховання школярів на кращих зразках національної культури, становлення учня як патріота України, популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвиток їх творчих здібностей, залучення аматорів та педагогічних працівників до активної участі у мистецькому житті 6 березня пройшов конкурс – огляд художньої самодіяльності серед учасників навчально-виховних закладів району на тему «Дитинства веселковий світ».

Переглядів: 202 | Додав: cdytratne | Дата: 22.04.2018 | Коментарі (0)

З метою відродження, популяризації сучасної української дитячої пісні, виявлення і підтримки творчих здібностей учнівської молоді й сприяння їх подальшому розвитку 11 січня в приміщенні районного будинку культури пройшов районний конкурс сучасної української дитячої пісні «Срібні дзвіночки» серед учнів освітніх закладів району та вихованців ЦДЮТ. Пер ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: cdytratne | Дата: 30.01.2018 | Коментарі (0)

19 січня директор Ратнівського ЦДЮТ Антонюк Наталія Василівна підписала з керівником НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Здомишель Омельком Анатолієм Борисовичем договір про відкриття шкільного лісництва у НВК с.Здомишель. Метою створення нового шкільного лісництва в районі – плекати у дітей дбайливе ставлення до природи, розширювати і поглиблювати знання у галузі природничих наук, формувати практичні уміння та навички ведення роботи у лісовому господарстві.

Стратегічними завданнями позашкільної освіти є розвиток екологічного виховання, формування покоління з новим світоглядом та високим рівнем екологічних знань.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 273 | Додав: cdytratne | Дата: 30.01.2018 | Коментарі (0)

29 грудня в приміщенні Ратнівського районного будинку культури пройшов захід для гуртківців ЦДЮТ «Новий рік у гості завітав».

У новорічну казкову феєрію запросили гуртківці драматичного гуртка «Юні аматори» (керівник Брей О.В.). та вихованці хореографічних гуртків «Росичка», «Фантазія», «Сяйво», «Сюприз», «Живчик» (керівник Дейнека О.І.).

Учасники гуртків «Юний художник» (керівник Дячук В.А.) та «Декоративний розпис» (керівник Матвійчук А.П.) святково та неперевершено прикрасили зал.

... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: cdytratne | Дата: 26.01.2018 | Коментарі (0)

6 грудня на базі Ратнівського центру дитячої та юнацької творчості пройшов районний семінар-практикум керівників гуртків художньо-технічного та декоративно-ужиткового мистецтва на тему «Від творчого наставника до творчого гуртківця». Відкрила семінар – практикум Антонюк Наталія Василівна – директор Центру дитячої та юнацької творчості та здійснила презентацію «Компетентність – можливість самореалізації». Приходько Ольга Григорівна – методист ЦДЮТ виступила з темою «Розвиток основ творчої діяльності в гуртках художньо - технічного та декоративно - ужиткового спрямування».

В ході практичної роботи «Створюємо свято своїми руками» здійснили майстер – класи для керівників гуртків району:

... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: cdytratne | Дата: 07.12.2017

27 жовтня 2017 року поблизу с.Прохід відбулися районні змагання зі спортивного орієнтування «Волинська осінь» серед гуртківців районного центру дитячої та юнацької творчості. Учасниками змагань стали школярі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня дитячий садок» с.Жиричі, ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне ім. М.Заліпи.

За підсумками змагань переможцями стали:

в групі Ч-16: І місце – Бірук Василь, учень ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. Миколи Заліпи;

ІІ місце – Савлук Михайло, учень ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. Миколи Заліпи;

... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: cdytratne | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0)

З метою пропаганди туризму, як засобу зміцнення здоров’я, духовного та фізичного вдосконалення, активного відпочинку учнівської молоді, сприяння формуванню здорового способу життя відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Центром дитячої та юнацької творчості 3 жовтня 2017 року проведено в с.Замшани VI - і фінальні туристсько-краєзнавчі змагання серед учнівської молоді Ратнівщини, присвячені пам’яті Миколи Свіржевського. В змаганнях взяли участь команди ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. Миколи Заліпи, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Поступель, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Жиричі, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1- гімназія імені Героя Радянського Союзу Василя Газіна» смт Ратне, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники; НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Кортеліси, НВК «ЗОШ І-ІІІ ... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: cdytratne | Дата: 30.11.2017

12 вересня на базі Ратнівського центру дитячої та юнацької творчості пройшла нарада з педагогами-організаторами навчально-виховних закладів району. Данилюк Т.М., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту РДА наголосила на нормативно-правових документах щодо організації виховної роботи в закладах освіти; Антонюк Н.В., директор ЦДЮТ окреслила пріоритетні напрями роботи на 2017-2018 н.р.; Приходько О.Г., методист ЦДЮТ проаналізувала методичну роботу з педагогами-організаторами за 2016-2017 н.р. та Дейнека Є.М., педагог-організатор НВК с.Жиричі презентувала портфоліо педагога-організатора.

Переглядів: 259 | Додав: cdytratne | Дата: 30.11.2017

« 1 2 ... 12 13 14 15 »