Головна » 2019 » Квітень » 9 » Талановита молодь - гордість Ратнівщини
15:38
Талановита молодь - гордість Ратнівщини

"Музика пробуджує енергію мислення"

В.Сухомлинський.

Музика є одним із наймогутніших засобів виховання. Якщо змістовність духовної культури становлять естетичні, моральні та світоглядні цінності суспільства, то музика є інтонаційним засобом вираження цих цінностей. А танець - мистецтво передачі музики, забезпечує активне співпереживання та вираження емоцій засобами пластики.

Щедротою та теплотою хороших результатів подарувала весняна пора для вихованців хореографічного та вокального колективів Ратнівського районного центру дитячої та юнацької творчості.

В березні місяці у місті Луцьк відбувся обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва "У вихорі танцю". Представником від Ратнівського району став танцювальний колектив "Пірует" Ратнівського районного ЦДЮТ (керівник Олена Дейнека), який за підсумками конкурсу здобув перемогу - І місце у номінації "Сучасний танець".

6 квітня 2019 року у місті Нововолинськ пройшов обласний конкурс «Сонце України в наших руках», в якому взяли участь вихованці Ратнівського районного центру дитячої та юнацької творчості із композицією «Люди-любов» у складі танцювального колективу «Пірует» (керівник - Дейнека Олена Іванівна) та вокальної групи «Юність» (керівники - Ятчук Сергій Сергійович та Брей Олена Василівна).

 

Переглядів: 242 | Додав: cdytratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar