Головна » 2017 » Листопад » 30 » Виставка "Візерунки Великодня"
11:44
Виставка "Візерунки Великодня"

З 10 квітня в приміщенні Ратнівського ЦДЮТ відкрито виставку дитячих малюнків та поробок серед гуртківців ЦДЮТ на тему «Візерунки Великодня», присвячену світлому дню Христового Воскресіння.

Мета виставки: відродження, збереження та популяризація народних традицій та звичаїв в галузі декоративно-прикладного та художнього мистецтва; залучення дітей до вивчення традицій українського народу, та виховання культурних цінностей.

Виставка дитячих малюнків членів гуртка «Юний художник» вразила вільним володінням художньою технікою (керівник Дячук В.А.).

Яскраві та різноманітні сувеніри: ексклюзивні писанки, крапанки, крашанки, символіка яких вражала своєю неповторністю представили вихованці гуртка «Декоративний розпис» керівник Матвіюк А.П.

Унікальні за своєю ідеєю і технікою виконання об’ємні композиції з природного матеріалу членів гуртка «Вироби з природного матеріалу» керівник Дячук В.А. та вихованців гуртка « Сувенір» керівник Довгуцька Л.О.

Заслуговують на увагу декоративні об’ємні роботи виконані в таких техніках як: паперопластика та аплікація (гурток «Паперопластики» керівник Антонюк Н.В.) , оригамі (гурток «Сувенір» керівник Шиманська С.В.) . Оригінальними експонатами стали творчі поробки з використанням техніки бісероплетіння та в’язання гачком (гурток «Сувенір» керівник Приходько О.Г.).

Переглядів: 230 | Додав: cdytratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0