Головна » 2018 » Травень » 29

Учнівське самоврядування – нелегка і водночас цікава справа. Саме вона дає змогу школярам відчути себе справжніми господарями навчального закладу і, разом з тим, зрозуміти, наскільки це важливо вміти організовувати роботу, брати на себе відповідальність, приймати рішення.

Соціально активна та духовно багата творча особистість учня формується у процесі безпосередньої участі в навчально-виховному процесі. Процес учнівського самоуправління дає можливість удосконалювати систему виховної роботи та створювати належні умови для виявлення, підтримки та розвитку здібностей та обдарувань школярів, задоволення їх інтересів, духовних запитів, потреб у професійному визначенні, вих ... Читати далі »

Переглядів: 224 | Додав: cdytratne | Дата: 29.05.2018

З метою популяризації позашкільної освіти як важливої складової формування світогляду підростаючого покоління з 16 по 18 травня у Луцьку відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості, присвячений 100-річчю позашкільної освіти.

У фестивалі взяли участь понад 3 тисячі учнів, гості з різних куточків України.

У перший день роботи фестивалю відбулося урочисте відкриття та вручення державних та відомчих нагород представникам закладів позашкільної освіти України, працювала експозона різних напрямів позашкільної діяльності. Зокрема, виставкові експонати від Ратнівщини були розміщенні у еколого-натуралістичному куточку «Майбутнє лісу у твоїх руках» та окремі вироби науково-технічної тво ... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: cdytratne | Дата: 29.05.2018