Головна » 2019 » Травень » 14 » Семінар педагогів-організаторів
10:09
Семінар педагогів-організаторів

18 квітня на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Здомишель відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів закладів освіти району на тему «Реалізація інноваційних форм і методів як засіб розвитку лідерських якостей та творчих здібностей школярів».

Наталія Антонюк - директор Ратнівського районного центру дитячої та юнацької творчості, відкрила семінар-практикум. Презентувала освітній заклад с.Здомишель Валентина Соботович, заступник директора з навчально-виховної роботи спільно з лідерами учнівського самоврядування.

Педагог-організатор НВК с.Здомишель – Мирослава Грицак представила нові форми роботи з дітьми та учнівською молоддю, за реформою «Нова українська школа»: веркшоп «Командна робота як запорука успіху в досягненні поставлених цілей», гра-подорож з молодшими школярами «До країни добра».

Практичним психологом закладу освіти с.Здомишель - Вітою Пех проведено з учасниками семінару-практикуму заняття по арт-терапії.

Ольга Приходько, методист Ратнівського районного ЦДЮТ висвітлила основні методичні рекомендації щодо формування лідерських якостей особистості, як соціального замовлення часу.

На завершення роботи семінару-практикуму проведено аукціон міні-проектів «Підсумовуємо. Пропонуємо. Плануємо».

Переглядів: 228 | Додав: cdytratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0