Головна » 2019 » Травень » 14

25 квітня для працівників Ратнівського ЦДЮТ Маринчук Юлія Василівна - керівник гуртків декоративно-прикладного мистецтва, провела відкритий майстер клас «Великодня писанка в техніці декупаж». Також, для юних вихованців позашкілля Матвійчук Аліна Петрівна – керівник гуртків, провела майстер-клас «Великодні вироби із солоного тіста». Педпрацівники та їх вихованці отримали нові знання та практичні навички, зарядились позитивними емоціями напередодні великого православного свята Великдень.

Великодні дні настали
Люди чисті серцем стали.
Радості, тепла, любові
Хай прибуде в вашім домі!
... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: cdytratne | Дата: 14.05.2019

18 квітня на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Здомишель відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів закладів освіти району на тему «Реалізація інноваційних форм і методів як засіб розвитку лідерських якостей та творчих здібностей школярів».

Наталія Антонюк - директор Ратнівського районного центру дитячої та юнацької творчості, відкрила семінар-практикум. Презентувала освітній заклад с.Здомишель Валентина Соботович, заступник директора з навчально-виховної роботи спільно з лідерами учнівського самоврядування.

... Читати далі »

Переглядів: 228 | Додав: cdytratne | Дата: 14.05.2019